Men hur stor är Xiaomi Mi MIX egentligen? Titta på det tillsammans med huvudkonkurrenterna! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Men hur stor är Xiaomi Mi MIX egentligen? Titta på det tillsammans med huvudkonkurrenterna! (Foto)

Kollegor från Telefon Arena de har ett vackert verktyg (som vi förr eller senare kommer att stjäla från dem!) som låter dig dimensionellt jämföra olika smartphonesoch vilken bättre modell att prova än den nya Xiaomi Mi MIX, som gör storlek (158,8 x 81,9 x 7,9 mm), “anmärkningsvärd men liten”, hans vinnande vapen.

Skärmbilderna vi har visat nedan, efter att ha kalibrerat vår bildskärm, bör återspegla de verkliga dimensionerna på de olika smartphones som porträtteras, och faktiskt MIX slår mig. Det är slående eftersom det är jämförbart med enheter som har nästan en tum mindre diagonal, även om det är uppenbart att det fortfarande är en väldigt “viktig” enhet.

En detalj att uppmärksamma är vikt: 209 gram. Definitivt mer än genomsnittet, och det är inte bara ett dimensionellt faktum, eftersom det finns liknande smartphones som ändå väger mindre. Uppenbarligen keramisk har sin “vikt”, och skapandet av en sådan enhet måste ha ett visst pris att betala.

Fascinerar eller skrämmer det dig?

Relaterade artiklar

Back to top button