Men det här … Är det Moto G7? Med drop notch? Och det finns också Motorola One! (Foto)

Bara fyra månader efter presentationen av den sjätte generationen av den berömda Moto G-familjen, direkt från det kinesiska sociala nätverket Weibo några kommer riktiga bilder vad verkar det vara nästa Moto G7, anländer till ett datum som ska definieras (så mycket att vi aldrig har pratat om det här).

De designåtminstone i den främre delen, förändras avsevärt jämfört med sina föregångare (om vi på gott och ont sätter dig beslut) tagit bort fingeravtrycksläsaren (flyttar den till baksidan, med Motorola-logotypen i mitten, precis som i Moto G6 Play), medan ramar reduceras på alla sidor. Men den ökända uppträder hack, i både “släppa“. Inuti hittar vi bara den främre kameran.

På baksidan, dock några anmärkningsvärda överraskningar: vi fortsätter att hitta dubbel kamera mycket lik Moto G6 Plus och, som nämnts tidigare, fingeravtrycksläsaren under dem. Baksidan är glasdärför hittar vi här inte intressanta förändringar jämfört med det förflutna.

På framsidan av Tekniska specifikationer Moto G7 borde ha en Snapdragon 630, upp till 6 GB RAM, bakre kameror från 12MP och 5MP, Fram kamera från 8MP och batteri från 3200 mAh med snabb laddning. Android (för nu) är 8.1. Det vi ser på bilden är uppenbarligen en ‘testenhet, så specifikationerna kan mycket väl förändras över tiden. Å andra sidan, om Vägkarta skulle det vara detsamma som tidigare år, skulle den nya modellen se ljuset omkring mars / april nästa år.

A litet “plus” innan jag lämnar dig: en publicerades också i samma inlägg riktigt foto på framsidan av Motorola One (finns nedan). Inget nytt, den hack bekräftas (inget gömställe den här gången). Du gillar dem?

Moto G7

Motorola One

Via: FonearenaKälla: Weibo

Relaterade artiklar

Back to top button