Meizus första kantlösa kan vara M6s: här är den i nya bilder (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizus första kantlösa kan vara M6s: här är den i nya bilder (foton)

Modet av kantlös visning i 18:9 kunde verkligen inte lämna Meizu likgiltig, som verkar vara redo att lansera en ny helskärmsenhet på marknaden. Det borde handla om Meizu M6sen ny mellanklass som bör presenteras under de första månaderna nästa år.

Den nya kodnamnet smartphone m1712 han har redan dykt upp i vad som borde vara hans första riktiga bilder, som visar en mycket ren och viktig design. Framsidan är ganska optimerad på sidokanterna, medan den har två ganska tjocka band på under- och överkanten. Den klassiska knappen verkar inte finnas mTouch med integrerad fingeravtrycksläsare, därför kunde upplåsningen anförtros ett ansiktsigenkänningssystem.

När det gäller den interna hårdvaran finns det få ledtrådar, men närvaron av den nya SoC är trolig MediaTek MT6739, låg-mellanregisterprocessor specifik för 18:9-skärmar. Operativsystemet ska vara baserat på Android 7.0 Nougat, medan det inte finns någon annan information om resten.

Som nämndes i början kan den nya Meizu-märkta modellen vara redo att lanseras 2018även om det ännu inte finns någon information om ett möjligt datum presentation inte heller mycket tid på pris prislista. Om du vill ha ytterligare ledtrådar om de nya Meizu M6s, fortsätt följa vår sida under de kommande veckorna, där nya detaljer om denna produkt kan dyka upp.

Relaterade artiklar

Back to top button