Meizu X visas på de första bilderna några dagar efter presentationen (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu X visas på de första bilderna några dagar efter presentationen (bild)

De nya smarttelefonerna med chips kommer med största sannolikhet att avslöjas på den konferens som Meizu har planerat i Kina nästa 30 november Helio. Bland dessa kommer det, förutom den efterlängtade M5 Note, även den nya Meizu Xtopp i sortimentet gjord med metallkropp som ska montera den nya Helio X30.

Just idag dök de upp på nätet nya bilder av den nyss nämnda modellen, som visar upp den mycket minimala och rena designen. Som du kan se från bilderna som samlats i galleriet i slutet av artikeln är baksidan av enheten helt i metall, och det finns inte ens klassisk plastlinjer för radioantenner.

Det kinesiska företaget har faktiskt listigt dold plastdelarna på ovan- och undersidan av hans nya Meizu X, ett system som har gjort det möjligt för honom att upprätthålla en mycket homogen estetik, bättre än vad som redan har gjorts med Pro 6 eller MX6.

De saknas några dagar igen och vi kommer äntligen att kunna se den nya modellen i all ära, men kanske kan vi börja få en idé med bilderna som redan finns i vår ägo.

Gillar du baksidan av Meizu X? Är inte det lite för anonymt?

Relaterade artiklar

Back to top button