Meizu utvecklar en spelsmartphone: kommer det verkligen att bli den nya E3?

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu utvecklar en spelsmartphone: kommer det verkligen att bli den nya E3?

Nästa Meizu E3 kan vara mer än bara en ny enhet mellanklass. Enligt nya rykten kommer från KinaMeizu letar efter 10 testare för en helt ny smartphone från spelande och några ledtrådar tyder på att den misstänkte nummer ett kan vara den nya E3.

Den här enheten dedikerad till mobila spelare bör stödja den nya Spelläge 2.0, ett läge som ökar spelets prestanda och förbättrar den övergripande upplevelsen. Kanske kommer även någon speciell hårdvarukomponent att integreras, som man kan se till exempel på Razer Phone, även om E-bandet aldrig har gett stor tillfredsställelse i denna mening.

Enligt rykten som redan kommit under de senaste veckorna ska Meizu E3 vara den klassiska mellanklassprodukten från början av 2018, med en hårdvara definitivt inte designad för spel. Förmodligen kommer den nya spelsmarttelefonen att ha alla meriter för att vara ett riktigt toppsortiment, men för närvarande finns det inga säkerheter.

Från och med idag 7 februari och fram till nästa 7 mars kan intresserade skicka sina kandidatur för att gå in i den speciella kretsen av 10 testare, till vilka den märkta enheten sedan skickas Blå berlockett varumärke som används av Meizu för några av sina produkter.

Det är därför troligt att den första säkra informationen om denna modell redan kan komma in i nästa veckormedan ett möjligt datum för lansera. Nyfikenheten för denna möjliga Meizu-spelsmartphone är verkligen redan stor, och vi får se om den nya E3 kommer att bli den förutbestämda.

Relaterade artiklar

Back to top button