Meizu-TIM-avtalet är nu officiellt: Meizu M6 finns i operatörens butiker

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu-TIM-avtalet är nu officiellt: Meizu M6 finns i operatörens butiker

Vi berättade om det för bara några dagar sedan, men nu är avtalet träffat officiell: Meizu kommer omedelbart att börja sälja sina smartphones även i många butiker TIM utspridda över det italienska territoriet.

Det magra pressmeddelandet hänvisar inte till detaljerna i varumärke TIM för Meizu-enheter, men förmodligen, som för de andra smartphones som säljs av operatören, kommer det att vara begränsat till förinstallationen av appar dedikerade till TIM-tjänster och som mest till startbild operatörstema.

För närvarande föreskriver avtalet att den enda Meizu-smarttelefonen som ska ingå i lista av TIM och M6, vilket är mellanklassen som redan är tillgänglig i Italien med start i januari förra året. Det blir dock bara början, för snart är det turen till andra modellerhoppas vi också på den nya och lovande Meizu 15.

Produkterna från det asiatiska varumärket, distribuerat sedan 2016 av de viktigaste italienska varumärkena, finns nu även tillgängliga i TIM-butikerna.

Bologna, 14 maj 2018 – Meizu, en smartphonetillverkare, tillkännager expansionen av sin distribution tack vare det utbredda nätverket av TIM-butiker.

Meizu fortsätter sitt konsolideringsarbete på vår marknad: varumärket distribueras i själva verket officiellt i Italien av Concorde Spa sedan 2016 och dess enheter finns tillgängliga i huvudmärkena för stor specialiserad distribution i hela Italien.

Den senaste modellen av M-produktfamiljen, Meizu M6, som marknadsförs i Italien från och med januari, är den första smartphone som säljs hos auktoriserade Telecom Italia-återförsäljare.

[/quote_spoiler]

Relaterade artiklar

Back to top button