Meizu tillkännager även den italienska tillgängligheten för M6: en ny konkurrent i den lägre delen av marknaden

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu tillkännager även den italienska tillgängligheten för M6: en ny konkurrent i den lägre delen av marknaden

Efter M6 Note, Meizus första smartphone som är utrustad med en Snapdragon SoC, är det yngre brors tur M6 att officiellt landa på italienska marknaden. Enheten är dock inte bara en mer kompakt version av M6 Note, utan har också lägre specifikationer, vilket placerar den i direkt konkurrens med den hårda band nybörjarnivå.

SoC är faktiskt MediaTek MT6750medan displayen från 5,2″ det är bara i upplösning HD. Klokt, Meizu har beslutat att lansera i Italien endast varianten med 3 GB RAM och 32 GB internminnehelt eliminerar 2/16 minnesskärningen, ja billigare, men också nu oaptitlig i ögonen på krävande användare.

Konstruktionen av Meizu M6 hävdar sig fortfarande, tack vare metall vald för kroppen, målad i ljusa färger – som den blå du ser i öppningsbilden – vilket gör den särskilt lämplig för en ung publikmed få anspråk.

Du kan konsultera de fullständiga tekniska specifikationerna i vår dedikerade artikel, men vi påminner dig om att den italienska varianten kommer att vara utrustad med band 20 för LTE (smarttelefonen är dual sim) och dei Googles tjänster redan installerad. Tillgänglighet är omedelbar, till listpriset på 169,99 €.

Det senaste tillskottet till den asiatiska tillverkaren är en medelklass enhet som utmärker sig för sin utmärkta fotoutrustning

Bologna, 24 januari 2018 – Den nya Meizu M6-enheten är tillgänglig på den italienska marknaden och föreslås som en perfekt produkt för dem som letar efter soliditet och pålitlighet … men ge inte upp stilen.

Meizu M6 kännetecknas av en attraktiv design som blinkar till den yngre publiken. Kroppen med handgjorda metallfinish och belagd med ljus metallescerande färg ger ett modernt och sofistikerat utseende, med obestridlig tilltalande. Användningen av traditionella material i kombination med den innovativa designen ger en speciell känsla vid beröringen. Den mindre tjockleken gör den däremot lättare att hantera.

Den fotografiska sektorn är mycket intressant.

Sony IMX278 bakre kamera med 13 megapixel RGBW-sensor och en f/2.2-bländare 5-lins är utrustad med dubbeltonsblixt och kan ta tydliga och ljusa bilder. Den främre kameran på 8 megapixlar tack vare ArcSofts försköningssystem garanterar selfies av överlägsen kvalitet. En annan stark punkt för definitionen av bilden är den
5,2 tum HD-skärm med 1280×720 upplösning som sticker ut för sin elegans och garanterar levande och klara färger. Den sofistikerade fulllamineringstekniken förbättrar ljusstyrkan på bilderna på skärmen, medan dess 2,5D böjda glas möjliggör en trevlig tittarupplevelse.

En annan funktion hos den nya Meizu som inte kommer att gå obemärkt förbi är närvaron av 20-bandet, vilket gör att du kan surfa med 4G-hastigheten. Operativsystemet Flyme 6.0, företagets egenutvecklade enkla och intuitiva gränssnitt, hanterar smarttelefonens funktionalitet, med stöd av ett långvarigt batteri på 3070 mAh. Fingeravtryckssensorn mTouch möjliggör snabb upplåsning av skärmen och auktorisering av betalningar i full säkerhet med bara en knapptryckning.

Meizu M6 är utrustad med en 64-bitars åttakärnig processor, är utrustad med 3GB RAM och ett utbyggbart internminne på 32GB och är dual sim.

Återigen erbjuder Meizu en kvalitetsenhet till ett överraskande pris: Finns i blå färg, Meizu M6 kommer att marknadsföras i Italien för 169,99 euro.

[/quote_spoiler]

Relaterade artiklar

Back to top button