Meizu tänker också på en fingeravtrycksläsare under skärmen som inte bara läser fingeravtrycken (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu tänker också på en fingeravtrycksläsare under skärmen som inte bara läser fingeravtrycken (foto)

jag bormed sin X20 Plus UD, har öppnat dansen till racet om fingeravtrycksläsaren under skärmen och andra tillverkare funderar också på det. Meizu det är bland dem, idag rapporterar vi närvaron av en patent för skärmar med integrerad fingeravtrycksläsare inlämnad av det kinesiska företaget al SIPOdet organ som ansvarar för patent i Kina.

Patentet i fråga verkar ha lämnats in för nästan ett år sedan, i april 2017 och visar begrepp (finns på bilden i Galleri) av en skärm med en fingeravtrycksläsare integrerad under den, som genomför hanteringen av betalningar och även knappens alla funktioner Super mBack vi har sett på Meizu M6s.

Vi ger dig en till bild, läckte ut på nätet förra året, vilket visar en påstådd Meizu-enhet med denna teknik redan integrerad. Vi har ingen ytterligare officiell information om detta, så vi vet inte när den kinesiska tillverkaren kommer att ta mer konkreta steg i utvecklingen av denna lösning.

Relaterade artiklar

Back to top button