Meizu släpper in leveranser men fortsätter att arbeta på den nya 15 Plus (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu släpper in leveranser men fortsätter att arbeta på den nya 15 Plus (bild)

De 2017 det var inget minnesvärt år för Meizu, åtminstone inte lika mycket som det föregående. De försäljning av det kinesiska företaget har inte ökat, men allt detta kan förändras under 2018 tack vare lanseringen av nya Meizu 15 Plus, om vilken nya detaljer kommer idag.

På tal om data skulle Meizus försändelser 2017 ha slutat kl 20 miljoner enhetermed en 9% nedgång jämfört med 22 miljoner registrerade 2016. Denna siffra, avslöjade den kinesiska sajten Phoenix Scienceskulle kunna tillskrivas den icke-exceptionella prestanda som uppnåtts av Meizu Pro 7-serien och de många förändringarna inom företaget, som bör ge konkreta resultat först under nästa år.

Som redan nämnts kan en viktig hjälp ges av den nya Meizu 15 Plus, en förstklassig enhet som kommer att släppas med anledning av företagets 15-årsjubileum. Smarttelefonen skulle dyka upp i nya riktiga bilder läckt under de senaste timmarna, vilket går för att bekräfta den konstiga gränslösa designen som borde antas.

Hela enhetens kropp ska vara gjord av metall, med en ganska accentuerad avfasning av hörnen och sidokanterna. På framsidan finns den klassiska knappen med sensor för Fingeravtryckmedan vi på baksidan hittar dubbelkamera och den cirkulära laserautofokussensorn. Processorn ska fortfarande vara märkt MediaTekmen det finns inga särskilda indikationer på hårdvaran ännu.

Det här är oklara bilder och kommer från inofficiella källor, så vi tar dem med alla varning lämpligt, men det är uppenbart hur Meizu arbetar hårt för att göra en smartphone påförtruppvilket kanske kommer att kunna uppnå viss framgång i försäljningen och öka den allmänna statistiken för företaget.

Vi kommer att se när och till vilket pris denna nya Meizu 15 Plus kommer att släppas, som också bör komma i version standard-förmodligen med lite olika minne och hårdvaruklipp.

Relaterade artiklar

Back to top button