Meizu Pro 7 visas också i svart färg, medan man förbereder sig för förbeställningar i Kina (foto)

Rykten och stulna bilder av Meizu Pro 7 fortsätter att bli galen, den framtida toppen av det kinesiska företagets sortiment, nu över oss. För ett par dagar sedan visade vi dig några bilder som visar 360°-designen, som kommer från det vanligtvis mycket pålitliga OnLeaks. Meizus smartphone verkar nästan inte ha mer hemlighetermen det finns fortfarande något att avslöja, med start kl färger.

Fram till nu hade vi alltid sett honom inne guldfärg, vilket innebar en lösgöring kanske alltför avgörande med avseende på den svarta panelen i vilken den sekundära displayen och den dubbla fotografiska sensorn ska inrymmas. Men här idag dyker en ny läckt bild upp som visar det i en (kanske) trevligare matt svart finish. Vid hans sida verkar det finnas den påstådda Meizu Pro 7 Plusmed generösa mått och finish glänsande svart.

Fortsätter med de senaste nyheterna från Fjärran Östern, skrivna på en skiffer ligger strax utanför en elektronikaffär Shenzen skulle vara ett bevis på att början av förbeställningar för Meizu Pro 7 väntas mycket snart.

Som vi vet borde Meizus framtid vara i toppklass ganska dyrmycket mer än tidigare, med priser som motsvarar ca 420 € för Pro 7 och och 484 € för Pro 7 Plusavsedd att stiga med tanke på en europeisk kommersialisering.

Slutligen avslutar vi med en rapport med ekonomisk data släppt av MediaTek för juni månad precis slut. Inget som borde intressera vanliga användare i teorin, men i verkligheten har dessa data indirekt avslöjat en saftig detalj om en oidentifierad Meizu-smarttelefon. Eller snarare, det skulle snarare vara en Bekräftelseeftersom rapporten innehåller hänvisningar till en relation med Meizu för försäljning av ett betydande lager av SoC Helio X30. Tidpunkten skulle lämna lite tvivel om det: Meizu Pro 7 kommer att montera Helio X30, som ryktena berättat för oss flera gånger tidigare. Nu går bollen vidare till Meizu, som måste bekräfta eller dementera alla dessa rykten med sin väntan presentation.

Relaterade artiklar

Back to top button