Meizu Pro 7 Plus övertygar inte DxOMark: sämsta poäng än iPhone 6!

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu Pro 7 Plus övertygar inte DxOMark: sämsta poäng än iPhone 6!

Bland de många fördelarna med Meizu Pro 7 Plus, kanske det är bättre att inte inkludera fotografisk kvalitet. Eller åtminstone, detta är intrycket som framkommer när man läser den nya rapporten av DxOMarken välkänd webbplats som analyserar prestandan hos kameror för smartphones och surfplattor.

Även om hårdvaran i den nya Meizu-enheten inte är dålig, att kunna räkna med en dubbelkamera bakre Sony IMX368 från 12 MP med RGB- och monokroma sensorer är resultatet av DxOMark-experternas test ganska dåligt: ​​bara 71 poäng totalt sett långt ifrån Google Pixel 2-ledaren (92 poäng) och ännu värre än den nu föråldrade iPhone 6 (73 poäng).

Medan stillbilder är tveksamma, med bra prestanda i exponering, färg, autofokus och blixtfotografering, ibland förlust av detaljer i särskilda situationer eller till och med närvaron av artefakter och andra störningar som syns på bilderna. Kvaliteten på effekten är mycket dålig bokehmen ännu värre är fotona när du använder den zoom.

De problem men det är sant inom sektorn video-, som bara lyckas få ett ynka betyg på 65 och går för att sänka slutbetyget. Förutom svårigheten att få korrekt exponering i filmer med svagt ljus, fokuserar dansaren och osäker stabilisering gör videorna som spelats in med denna Pro 7 Plus mindre roliga även under bra ljusförhållanden.

Kort sagt, även om det inte är jämförbart med det senaste toppsortimentet, både för tekniska data och för prisklass, verkar det som att Meizu Pro 7 Plus fortfarande inte är den modell som anges för de flesta användare passionerad av fotografi.

För att läsa i detaljfullständig analys av DxOMark och ta en titt på bilderna tagna med Meizu-enheten, kan du gå till sidan dedikerad till den här adressen.

Relaterade artiklar

Back to top button