Meizu Pro 6, smarttelefonen som har misstats för iPhone 7, visar sig i nya bilder

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu Pro 6, smarttelefonen som har misstats för iPhone 7, visar sig i nya bilder

Vi hade först misstat det för iPhone 7, men sedan var det det Meizu själv för att informera oss om att det fotot tillhörde Meizu Pro 6, en av företagets nästa 7 enheter som kommer att se ljuset nästa månad. Idag visar vi dig ytterligare 9 bilder av den kinesiska smartphonen som, även om det bara var för en dag, förväxlades med en terminal Äpple.

Först en kort parentes på tekniska funktionerdelvis redan bekräftat av Meizu: Pro 6 kommer att ha en skärm från 5,7″ med upplösning QHD, en SoC Helio X20 (eller X25) dekakärnig (5 till 2 GHz och 5 till 2,5 GHz), GPU Mali-T8803 eller 4 GB av Bagge (det beror på versionen), Fram kamera 5 megapixel och bak- från 21, batteri 3 500 mAh och port USB-C.

LÄS ÄVEN: Meizu Pro 6 kan få upp till 6 GB RAM

L’officiellt tillkännagivande kan äga rum nästa april 12, och den pris Från och med bör det vara runt 431 $ (cirka 386 €) för modellen med 32 GB internminne (men valörerna 64 och 128 GB kommer också att finnas tillgängliga).

För att följa Galleri med de utlovade skotten.

Relaterade artiklar

Back to top button