Meizu Pro 6 kan få upp till 6 GB RAM

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu Pro 6 kan få upp till 6 GB RAM

En ny rapport från Kina tyder på att Meizu Pro 6 skulle kunna leva upp till sitt namn, vilket ger mängden tillgängligt RAM-minne upp till 6 GB, en milstolpe som uppnåtts av få hittills.

Det borde faktiskt finnas två versioner av Meizu Pro 6båda väntas runt augusti/september, ungefär ett år efter lanseringen av Meizu Pro 5. “Basmodellen” ska ha 4 GB RAM och 64 GB internminne, medan versionen premie kunde komma till 6 GB RAM och 128 GB internminne.

LÄS ÄVEN: Kommer det här att vara de första bilderna av Meizu Pro 6?

I båda fallen bör skärmupplösningen förbli stabil på full HDmedan vi talar om processornExynos 8870, en försvagad version av den som finns på S7 (men det kan mycket väl vara samma SoC som den senare). Det talas också om Hi-Fi 3.0, snabbladdning, böjd skärm på sidorna och Flyme 6.0så väl som tvinga beröring.

Kort sagt, det är mycket kött på elden, men med tanke på den tid som fortfarande saknas från hans tillkännagivande och den lätthet med vilken jag rykte från Kina motsäger de varandra, det är för tidigt att ta något som definitivt, speciellt eftersom Meizu under tiden borde presentera andra modeller, förmodligen inklusive MX6, som inte kommer att misslyckas med att dra till sig vår uppmärksamhet.

Relaterade artiklar

Back to top button