Meizu Pro 6 i livefoto (med cameo) och benchmark (underton) en dag efter lansering (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu Pro 6 i livefoto (med cameo) och benchmark (underton) en dag efter lansering (foto)

Meizu Pro 6 är lite mer än en dag efter den officiella lanseringen, men uppenbarligen vill den inte förbli dold, och så visar den sig i några livebilder (med Xiaomi-fotobombning), komplett med AnTuTu benchmark (inte speciellt spännande).

Kom ihåg att Meizu Pro 6 bör ha exklusiviteten hos SoC MediaTek Helio X25 under några månader, och att den som visas lätt kan vara en icke-definitiv prototyp, så vi hänvisar dig till vår förhandsvisning i morgon och den efterföljande recensionen för ytterligare information om prestanda.

LÄS ÄVEN: Meizu Pro 6 med cirkulär superblixt

För att komplettera den nu kända tekniska bilden hittar vi en skärm 5,2 tum full HD AMOLED med tvinga beröring4 GB av Bagge, kamera 21-megapixel huvudkamera och 5-megapixel främre kamera. Operativsystemet är istället Android 6.0 med den alltid bättre Meizu-anpassningen, Flyg mig.

Inofficiella rykten talar också om en ev Meizu Pro 6 Plusmen skillnaden mellan de två modellerna kan vara i stort sett försumbar.

Vi får i alla fall alla detaljer i ärendet imorgon.

Relaterade artiklar

Back to top button