Meizu överträffar sig själv med inbjudningarna till E3-presentationen (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu överträffar sig själv med inbjudningarna till E3-presentationen (foto)

Kanske blir presentationsinbjudan för uttråkad eller så är det Meizu-folk som är det söta skojare. Faktum är att inbjudningarna till presenterar sin nästa smartphoneden förväntade E3, består av en panna och i a mugg i form av en fotografisk lins (en 790 $ Canon 70-200 mm, noterar de noga) med “spel roligare” skrivet på (grov översättning från kinesiska).

De två “inbjudningarna” åtföljs var och en av en bokstav – “G” för pannan, “P” för koppen – och, enligt GizmoChinas tolkning, skulle kunna representera två möjliga varianter av E3: “gaming” och foto. “Denna tolkning förblir en spekulation och den enda säkerheten är att presentationen kommer att hållas den 6 mars.

Meizu det är inte nytt för inbjudningar av denna typ och de mer uppmärksamma kommer ihåg de idéer som användes tidigare i samband med lanseringen av nya produkter. För de senaste ankomsterna sammanfattar vi dock kort bl.a prylar som används som inbjudningargå och se våra artiklar, vi är säkra på att ordlekar kommer att få dig att le åtminstone:

Relaterade artiklar

Back to top button