Meizu MX6 har samlat på sig 3,2 miljoner bokningar i Kina, men är det verkligen värt det?

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu MX6 har samlat på sig 3,2 miljoner bokningar i Kina, men är det verkligen värt det?

Kineserna älskar Meizu MX6, till den grad att 3,2 miljoner av dem redan har Fullbokad smartphonen, bara två dagar efter den officiella presentationen, i väntan på den kommersiella lanseringen som är planerad till den 30 juli.

Med en pris på 1 999 yuan, cirka 270 €, står vi i princip inför en modell med ett bra förhållande mellan kvalitet och pris, även om det kanske inte är så oemotståndligt som de kinesiska tillverkarna har vant oss (om du har tappat dess tekniska egenskaper kan du hitta dem här ) .

LÄS ÄVEN: De bästa kinesiska smartphones

Poängen är att vid ankomsten till Italien kan Meizu MX6 kosta knappt 400 €, en siffra som är svår för oss att definiera som konkurrenskraftig. Kanske går vi lite för långt med tiden, men vid det här laget är vi ganska bekanta med priserna i yuan och deras omvandling till euro, och vi kunde knappast avvika för mycket från dessa prognoser. Glad att ha fel, vi pratar om det igen i sinom tid.

Relaterade artiklar

Back to top button