Meizu MX6: bekräftad 12 megapixelkamera, det kommer att vara samma som Huawei P9 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu MX6: bekräftad 12 megapixelkamera, det kommer att vara samma som Huawei P9 (foto)

Meizu MX6 kommer äntligen att förändras brutet i fotografiska termer jämfört med den senaste toppen av sortimentet av det kinesiska företaget, allt förenat av sensorer på över 20 megapixlar, som dock inte alltid har kunnat uppfylla förväntningarna.

Du byter sedan musik med MX6, som kommer att adoptera sensorn Sony IMX286 12 megapixelsamma som Huawei P9, men tänk inte på dubbla bakre kameror för det, för det finns ingen aning om det.

LÄS ÄVEN: Huawei P9 i händerna på en fotograf

Nedan hittar du vad en första ska vara fotografiskt prov fångad av smarttelefonen, som förevigar en droppe vatten på en sorts påfågelsvans. Bilden är något artificiell och visar därför inte alls vad den fotografiska kvaliteten på smarttelefonen ska vara, vilket vi bara kommer att bedöma i recensionen.

Vi påminner dig om att Meixu MX6 kommer att tillkännages den 19 juli, och om du skulle vilja beundra den närmare lämnar vi dig ett par nya renderingar nedan, men oroa dig inte om du tror att du redan har sett den.

Relaterade artiklar

Back to top button