Meizu M8, M8C och M8C Lite kommer att presenteras senare denna månad, men det är inte känt när (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu M8, M8C och M8C Lite kommer att presenteras senare denna månad, men det är inte känt när (bild)

Efter ankomsten av 15-serien, som officiellt presenterades för några veckor sedan, kunde Meizu ge utlopp för dess produktivitet och lansera på marknaden också andra modeller. Vi pratar om vad som borde kallas M8, M8C och M8C Lite, smartphones som redan har dykt upp på radarn de senaste månaderna, för vilka väntan nästan skulle ha tagit slut.

Enligt vad som deklarerats av spanska divisionen av Meizu på Twitter, senare också bekräftat av Li Nan – vice VD för det kinesiska företaget – på Weibo bör de nya smartphones presenteras i slutet av månaden Majalltså efter högst två veckor från och med idag.

För närvarande vet vi att dessa modeller redan har certifierats av TENAA Och FCCsom skrevs i vår tidigare artikel, så är det förmodligen Allt är klart för den officiella lanseringen.

Tyvärr saknas ett exakt datum för presentationen. Meizu kommer att organisera sig Kina a konferens tillägnad lanseringen, men för tillfället har vi fortfarande ingen aning om vilken dag som är vald för detta evenemang.

Relaterade artiklar

Back to top button