Meizu M6S kommer att presenteras officiellt den 17 januari: under tiden är den här i renderingarna av TENAA-certifieringen

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu M6S kommer att presenteras officiellt den 17 januari: under tiden är den här i renderingarna av TENAA-certifieringen

Meizu har beslutat att avslöja datumet för officiell presentation från M6S – dess nästa mellanklass smartphone – kommer att hållas härnäst 17 januari. Under de senaste veckorna har flera uppgifter läckt ut om den nya modellen, med början med antagandet av Samsung SoC Exynos 7872upp till displayen i relation 18:9, med reducerade ramar. Detaljer som nu också får det auktoritativa bekräftelse av TENAA.

Faktum är att de läckte från det kinesiska certifieringsorganet framställa med den nu officiella smaken av M6S, som kan bekräfta den redan efterlängtade frontdesignen. Meizus val verkar konvergera med Xiaomis senaste Redmi 5 och 5 Plus, eller visa i 18:9 med ramar inte precis skuren till benet.

Vi hittar då en trevlig sådan metallkonstruktionavbruten av plastbanden för antennerna, a enkel fotosensor bak, i linje med lysdioden för blixten. På baksidan finns ocksåhelt ny mblutrolig referens till Blue Charm, ett företag som föddes från spin-off från Meizu i maj förra året.

Den kommersiella strategin i detta avseende är inte klar, men presentationen kommer förmodligen att göra det klarhet på denna punkt.

Observera också frånvaron av fram- och baksidan av den fingeravtryckssensor – hejdå också till den ikoniska mBack-knappen – vilket det borde vara integrerad i knappen kraft lateral (ett val Sony kan ha förkastat vid det här laget). Slutligen, som väntat, från certifieringen TENAA de kommer också bekräftelser för Exynos 7872 SoC, Jag drar nytta av de nya Meizu-avtalen med Samsung (och Qualcomm), efter avbrottet i relationerna med MediaTek. Tidsbokning därför kl 17 januari för att få reda på allt om nya Meizu M6S.

Relaterade artiklar

Back to top button