Meizu M6S blir mer och mer konkret: här är den detaljerade informationen om Exynos 7872 SoC

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu M6S blir mer och mer konkret: här är den detaljerade informationen om Exynos 7872 SoC

Vi vet inte om det kommer att bli Meizu M6S den nya gränslösa smartphonen i 18:9 som kommer att presenteras inom de närmaste timmarna av det kinesiska företaget, men ny rykte från Kina ge ytterligare information om hans hårdvara fackett tecken på att den officiella lanseringen inte ligger så långt i tiden.

SoC som kommer att driva motorn i denna modell bör varaExynos 7872 tillverkad av Samsung. Det är en enhet hexa-kärna tillverkad med en produktionsprocess 14 nm, bestående av 4 Cortex A53-kärnor och 2 Cortex A73-kärnor. GPU:n är en Mali G71-MP3medan LTE-modemet stöder kompatibilitet Kat. 7upp till 300 Mbps vid nedladdning och 100 Mbps vid uppladdning.

Som redan sett i tidigare läckor, mBack front bör överges till förmån för en ny typ av fingeravtrycksläsareplacerad på sidan av enheten, även synlig i de nya bilderna som infogas i galleriet i slutet av artikeln.

För resten av hårdvaran är informationen mindre säker: vi pratar om en skärm från 5,7 tum i 18:9 med HD+ upplösning, 3/4 GB av RAM, 32/64 GB internminne, batteri från 2 930 mAh och stöd till Bluetooth 4.2.

Kamerorna ska vara från 13 MP på baksidan och 5 MP på framsidan, medan operativsystemet skulle vara det vanliga Flyme OS baserad på Android 7.0 Nougat.

Vi påminner dig än en gång om att detta är rykten som inte är officiellt bekräftade, så vi måste ta denna information med den rätta varning. Den nya Meizu-mellanklassen kan snart komma ut på den kinesiska marknaden kl pris från 1 299 Yuan (cirka 166 €), men tills dess måste vi vänta på bekräftelse av alla rapporterade uppgifter.

Relaterade artiklar

Back to top button