Meizu M6s är inspirerad av Sony: den kan integrera fingeravtrycksläsaren på sidan (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu M6s är inspirerad av Sony: den kan integrera fingeravtrycksläsaren på sidan (foto)

Fortfarande nya läckor på kontot av den aldrig tidigare skådade Meizu M6s, en enhet som blir mer och mer konkret allteftersom veckorna går. Den här gången kommer ledtrådarna från Japan, och de ger oss lite mer information om fingeravtrycksläsare som borde få plats på den nya Meizu-modellen.

Enligt vad som kan ses i nya riktiga bilderM6s bör integrera fingeravtrycksläsaren på sidodel höger om kroppen, visar en iögonfallande räffla vilket verkar perfekt för detta ändamål.

Det är oklart om läsaren kan kopplas direkt till strömknappen sida, precis som redan sett på många Sony-märkta modeller de senaste åren, eller om de två funktionerna fördubblas. De liten knapp som du ser ovan kan läsaren vara dedikerad till att slå på, eller det kan vara en annan anpassningsbar nyckel ägnad åt andra funktioner.

Som vi redan har sett på andra bilder ska de nya M6:orna inte montera en fingeravtryckssensor vare sig på framsidan eller baksidan, så det verkar realistiskt att det kinesiska företaget har bestämt sig för att sätta in den på ena sidan.

För nu är det dock så bara rykten inte bekräftat, så vi måste vänta några månader till för att få reda på alla verkliga detaljer om denna nya smartphone.

Relaterade artiklar

Back to top button