Meizu M6 kan dela samma tekniska specifikationer som sin föregångare (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu M6 kan dela samma tekniska specifikationer som sin föregångare (foto)

Medan Meizu M6-anteckningar kommer att representera ett nät förbättring av föregångaren M5 Note, från och med den dubbla bakre kameran, kunde detsamma inte sägas från den yngre brodern M6att döma av ett par läckta bilder som visar det påstådda specifikationer, tack vare CPU-Z.

Faktum är att från de stulna skotten, Meizu M6 det verkar som att dela nästan helt de tekniska specifikationerna för föregångaren M5, från och med SoC MediaTek MT6750 octa-core (långt ifrån high end redan för ett år sedan), för att komma till samma display från 5,2″ fortfarande i den nu föråldrade upplösningen av 720 x 1 280 pixlar. Minnesklippet ska vara från 3 GB RAM Och 32 GB internminnemen det kommer nog också en 2/16-variant.

De enda skillnaderna mellan de två modellerna kan representeras av en förnyad fotografiska sektorn och några nya enheter estetisk. En av dessa är redan synlig, nämligen vit färg även för framsidanfrånvarande på M5 och som knappast någon missade.

Att vara obalanserad redan vid en definitiv bedömning av den framtida Meizu M6, baserad på dessa bilder, skulle vara orättvist, men definitivt verkar inte ha börjat på höger fot.

Relaterade artiklar

Back to top button