Meizu M5 Note kommer att presenteras den 6 december, men under tiden är den certifierad av TENAA

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu M5 Note kommer att presenteras den 6 december, men under tiden är den certifierad av TENAA

Liten programändring för Meizu: ingen lansering av M5 Note den 30 november, även om det inte är uteslutet att det om ett par dagar fortfarande kommer att vara ett företagsevent, troligen bara relaterat till Meizu X, medan M5 Note kommer den 6 december. För att bekräfta detta är en teaser publicerad av Meizu själv, där datumet redovisas på ett ganska otvetydigt sätt, och där det även går att se baksidan av smarttelefonen.

Samtidigt har M5 Note certifierats av det kinesiska organet TENAA, vilket bekräftar alla sina egna specifikationer. 5,5 tum full HD, MediaTek Helio P10 SoC, 2/3/4 GB RAM, 16/32/64 GB internminne, 13 och 5 megapixelkameror och 4 000 mAh batteri.

Sammantaget verkar det vara en ganska intressant smartphone, uppenbarligen i mellanklass, men har avböjt i olika potentiellt bekväma varianter, även om vi ännu inte känner till priser officerare. Väntan blir i alla fall kort med tanke på att det är praktiskt taget en vecka kvar till den officiella lanseringen.

Relaterade artiklar

Back to top button