Meizu M3 visar sig i ett första riktmärke, men har en annan SoC (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu M3 visar sig i ett första riktmärke, men har en annan SoC (foto)

Den där Meizu är redo att släppas M3 det är inget mysterium: efter informationen som publicerats av TENAA har samma kinesiska företag skickat inbjudningar att delta i den officiella presentationen, som äger rum i morgon, måndag 25 april. Under tiden läckte en första ut på nätet riktmärke av AnTuTu, som ställer vissa tvivel om den använda SoC, och en första indikation på pris.

Om modellen som dök upp på TENAA-webbplatsen har en SoC Qualcomm Snapdragon 616som dök upp på AnTuTu har en SoC MediaTek MT6755 Helio P10 (konstigt nog samma som M3 Note), vilket gör att den kan uppnå en Göra på 39 000 poäng. Bekräftade Bagge 2 GB, liksom skärm med 720p upplösning (även om det rapporteras 1 080 x 720: i fallet med full HD skulle det bli mer troligt att det är 2 GB-varianten av M3 Note – Ed.).

LÄS ÄVEN: Meizu M3 lanseringsinbjudan är så cool att det till och med finns en Game Boy!

Versionen av Android med vilken Meizu M3 kommer att släppas är 5.1med Flyme 5.1.3.0. Angående prisvi pratar om 599 yuan, drygt 80 euro: ett pris som, om vi skulle basera oss på M3-anteckningarskulle fördubblas när enheten väl marknadsförs i Italien.

Relaterade artiklar

Back to top button