Meizu M3 Notes: tekniska funktioner från AnTuTu, inför nästa veckas lansering

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu M3 Notes: tekniska funktioner från AnTuTu, inför nästa veckas lansering

Den officiella presentationen av Meizu M3-anteckningar är inställd på nästa 6 april, men om bilden på denna intressanta medium-low-end-smartphone inte var tillräckligt tydlig, kommer AnTuTu-riktmärket att ta hand om att sätta prickarna på i-en, och komplettera en teknisk bild som vi inte gör. har för många anledningar nu att tvivla.

Meizu M3 Note bör därför vara en 5,5” full HD med processor MediaTek MT6755m Helio P10, och med kamera 13 megapixel bak och 5 megapixel främre kamera. Bagge Och internminne kommer att variera efter ömsesidig överenskommelse: 2 GB med 16 GB och 3 GB med 32 GB, vilket skiljer de två varianterna av M3 Note inte bara när det gäller lagring, utan också baserat på RAM. Alltid närvarande istället Android 5.1 Lollipopmed det allt vackrare gränssnittet Flyg mig “överlagd”.

LÄS ÄVEN: Meizu M3 Anmärkningar: Batteri- och designinformation

Tekniska egenskaper inte häpnadsväckande, men om du tror att pris bör vara runt 999 yuan (strax under 140 €), kommer du att förstå varför M3 Note är värd att uppmärksammas, särskilt eftersom Meizu också lovar en design mycket respektabel.

Vi får veta om en dryg vecka, eller tidigare om det finns några tidiga läckor.

Relaterade artiklar

Back to top button