Meizu M3 Note tillgänglig för omedelbar leverans med Italiens garanti och gratis hörlurar

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu M3 Note tillgänglig för omedelbar leverans med Italiens garanti och gratis hörlurar

I vår recension förtjänade den en fin sådan 8.6 som slutbetyg. Meizu M3 Note är äntligen tillgänglig för omedelbar leverans i den italienska virtuella butiken Meizumart.it från 219 €. Detta är den internationella versionen av Meizu M3-anteckningar (mall M681H) med stöd för det italienska språket och förinstallerade Google-tjänster.

Det finns två varianter, den med 2 GB RAM Och 16 GB internminne till 219 €medan varianten med 3 GB RAM Och 32 GB internminne är till salu i 259 €. De båda njuter 24 månaders officiell Italien garanti och bistånd som utförs på nationellt territorium.

LÄS RECENSIONEN: Meizu M3 Note

I paketet hittar du förutom smartphonen USB-strömförsörjningen med italienskt uttagmicroUSB/USB-kabel och stiftet för att ta bort SIM-kortet.

Genom att köpa den på Meizumart.it får du även hörlurarna i present Meizu EP-21HD med fjärrkontroll och mikrofon. Lite mer information innan du lämnar dig: fri leverans inom 24/48 arbetstimmar, möjlighet till hämtning på 3000 utlämningsställen Indaboxmöjlighet till betalning mot postförskott.

Kort sagt, om du väntade på möjligheten att köpa den, gå bara till den italienska butiken, där även omslagen och filmen finns tillgängliga.

Relaterade artiklar

Back to top button