Meizu M3 Note kommer också från Unieuro, rabatterat till 199 €

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu M3 Note kommer också från Unieuro, rabatterat till 199 €

MEIZU M3 NOTERA MED UNIEURO FRÅN AUGUSTI

Enheten kommer att finnas tillgänglig i silver och grå färger från och med den 4 augusti inom “Fuori Tutto”-erbjudandet till ett pris av 199,90 euro. Metallkropp och premiumfunktioner för exceptionellt värde för pengarna.

Milano, 1 augusti 2016 – Concorde SpA, ett ledande företag inom distribution av hemelektronik, tillkännager ankomsten av MEIZU M3 Notes i Italien.

Meizu M3 Note är den allra första enheten från den kinesiska jätten Meizu som anländer till vårt land och för att göra sitt intåg har den valt Unieuro-butikerna, en ledande konsumentelektronikkedja.

Meizu M3 Note kommer att finnas tillgänglig i silver och grå färger redan den 4 augusti i alla Unieuro-butiker inom “Fuori Tutto”-erbjudandet till ett pris av 199,90 euro.

Utrustad med en 5,5″ Full HD-skärm, MEIZU M3 Notes innehåller det bästa av den teknik som för närvarande är tillgänglig för denna prisklass tack vare en rad tekniska funktioner av högsta nivå, inklusive Mediatek Helio P10 åttakärniga processor, 2 GB RAM, 16 GB internminne som kan utökas via microSD, bakre kamera från 13 megapixel med dubbel LED-blixt och f/2.2 bländare och PDAF-fokus, fingeravtrycksläsare, 4 100 mAh batteri och metallkropp.

“Att ta med produkter med detta förhållande mellan kvalitet och pris till Italien är en källa till stolthet och stolthet för oss. – han påstår Massimo Viale, verkställande direktör för Concorde SpA. “Inträdet för en aktör som MEIZU kan bara vara bra för vår marknad och även tillfredsställa behoven hos konsumenter som letar efter tekniskt avancerade och kvalitativa terminaler till rätt pris”

“Meizus inträde i vår produktportfölj visar den uppmärksamhet vi ägnar våra kunder genom att söka innovativa och trendiga produkter – säger han Fabrizio Organi, kategorichef Telefoni för Unieuro. “Vår vilja är alltid att erbjuda det bredaste möjliga valet med säkerheten att alla som går in i en Unieuro-butik, eller vill köpa via vår onlinebutik, kommer att ha till sitt förfogande högkvalitativa och ständigt avantgardistiska produkter”.

MEIZU grundades 2003 och har sitt huvudkontor i Zhuhai, Kina, och designar och tillverkar smartphones designade för att ge en enkel och intuitiv mobilupplevelse för människor som gillar att använda sin enhet enkelt. MEIZU har varit aktiv på smartphonemarknaden sedan 2008 och har sedan dess varit engagerad i att utveckla avancerade smartphones till ett överkomligt pris.

Relaterade artiklar

Back to top button