Meizu M3 lanseringsinbjudan är så cool att det till och med finns en Game Boy! (Foto)

April är en intensiv månad för Meizu: först presenterades Meizu M3 Note, sedan Meizu Pro 6, och den 25 april kommer den också Meizu M3. Det kinesiska företaget har faktiskt precis börjat skicka ut inbjudningar till det relaterade lanseringsevenemanget, och enligt traditionen är dessa väldigt originella.

Vad har man egentligen med det att göra Braun analog väckarklocka och a Game Boy med Meizu M3? Dina antaganden är lika giltiga som våra. Vi kan anta att det finns en hänvisning till enkla men “ikoniska” produkter, som på sitt sätt har gjort historien om en viss kategori. Produkter gjorda av plast, utan överdriven uppmärksamhet på design, men ändå märkbara och långvariga; alla funktioner som en nybörjare skulle föra vidare med stolthet.

Att tala istället för de möjliga, sanna Meizu M3 specifikationerdet ska vara en 5-tums HD med Snapdragon 616, 2 GB RAM, 16 GB internminne, 13 megapixel bakkamera och 5 megapixel främre kamera, och 2 800 mAh batteri alla med Android 5.1 Lollipop och Flyme 5.1 .3 ovan.

LÄS ÄVEN: Meizu Pro 6: vår förhandsvisning (foton och videor)

Annan obekräftad information visar en tjocklek (absolut inte ett rekord vid det här laget) på 8,3 mm för en vikt på endast 130 gram, och av 5 tillgängliga färger: vit, blå, grå, rosa och guld. För alla konfirmationer dock en tid om en vecka.

Relaterade artiklar

Back to top button