Meizu kommer att presentera en ny 18:9-smarttelefon den 4 januari: är det du, Meizu M6S?

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu kommer att presentera en ny 18:9-smarttelefon den 4 januari: är det du, Meizu M6S?

Den här gången behöver vi inte prata om läckor eller rykten, utan om officiellt tillkännagivande. Och ja, för efter månader av ledtrådar varnar Meizu själv oss på Twitter för den förestående ankomsten av en ny enhet från M-seriensom kommer att ha en säregen funktion: en display med 18:9 format.

Tweeten som publicerats av det kinesiska företaget är redo för nästa 4 januari den officiella presentationen, men ger inga ytterligare ledtrådar vare sig om den kommande modellen eller om resten av enhetens hårdvara.

DE misstänksam de är alla fokuserade på den möjliga Meizu M6S, som redan upptäckts i många rykten de senaste veckorna, medan den överraskande ankomsten av toppserien Meizu 15 verkar svårare, vilket bör meddelas först kl. Mars.

Enligt bilder och videor som hittills läckt, Meizu M6S det borde vara den allra första enheten från tillverkaren som har ett format gränslös i 18:9, överge den traditionella knappen mBack på framsidan och en fingeravtrycksläsare på sidan.

Så kommer detta att vara den nya smarttelefonen på väg? Just nu kan vi inte vara säkra, men allt kommer att bli klarare om några dagar. Vilken modell satsar du på?

Relaterade artiklar

Back to top button