Meizu “kärlekshistoria” fortsätter – MediaTek: ingen Qualcomm SoC under 2017

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu “kärlekshistoria” fortsätter – MediaTek: ingen Qualcomm SoC under 2017

Under en intervju med lokala medier svarade Meizus vd och vicepresident på några intressanta frågor angående till exempel företagets marknadsprestanda, som har nått den anmärkningsvärda andelen 22 miljoner levererade enheter och andra ämnen.

Bland de ämnen som behandlas, några frågor om Qualcomm och problemen med patent royalties som har pågått i några månader. För bara ett par veckor sedan tog bråket stopp, men inte desto mindre planerna för det kinesiska företaget de involverar inte användningen av Qualcomm SoCs på enheterna av detta 2017.

Top of the range (eller top of the range) av Meizu i år kommer med största sannolikhet att använda en SoC från MediaTek, för att inte nämna de många andra mellan- och lågprisenheterna som kommer att lanseras under de kommande månaderna. De tidigare ryktena om Meizu-smarttelefoner med Snapdragon-processor är därför att betrakta som ogiltiga, åtminstone för tillfället.

Relaterade artiklar

Back to top button