Meizu kan presentera en ny toppserie med Qualcomm SoC

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu kan presentera en ny toppserie med Qualcomm SoC

Under de senaste åren har Meizu kunnat fånga uppmärksamheten hos många smartphone-entusiaster genom att erbjuda enheter med ett bra förhållande mellan kvalitet och pris, särskilt när det gäller mellanklassen. Företaget har dock för avsikt att säga sitt även i ett högre marknadssegment, och för att göra det skulle det vara redo att lansera en ny övre delen av intervallet som bör bära namnet på Meizu X2.

För att ge oss mer information om den produkten är Li Nan, vice vd för Meizu. Enligt hans avslöjanden skulle det vara en uppdaterad version av Meizu X som lanserades i november förra året för den kinesiska marknaden, som dock skulle presentera en avancerad hårdvarapositionerar sig i toppen av smartphonemarknaden.

För närvarande finns det ingen ytterligare information om databladet, men de första ryktena talar om en processor Qualcomm high-end – kanske Snapdragon 845? – och a design fullständigt gränslössom skulle följa nuets mode.

Uppgifterna om det möjliga är mer explicita pris prislista: vi pratar om 2 499 Yuancirka 320 € vid nuvarande växelkurs, alltså många fler än de som krävs för att köpa den första generationen Meizu X. Om detta innebär att hårdvaran också kommer att prestera mycket mer, är vi verkligen nyfikna på att få veta mer.

Relaterade artiklar

Back to top button