Meizu E3 visas i en officiell video, men lite överdrivet

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu E3 visas i en officiell video, men lite överdrivet

De Meizus vicepresidentLi Nan, är huvudpersonen i en ovanlig video, där den ännu inte tillkännagivna också visas Meizu E3, som kommer att presenteras officiellt om en vecka. Ovanlig video speciellt för sätta av befattningshavaren, som dyker upp i bermuda och han har inga betänkligheter om att göra en fin närbild av sig själv när han rengör en smartphone på sin skjorta (se minut 0:20).

Utöver denna aspekt verkligen “over the top”, åtminstone för våra avgifter, tyvärr hindrar språkbarriären oss från att förstå meningen med filmen, som inte ger många detaljer om smarttelefonen, utan snarare om de två presentatörerna. Men vi vet redan att det är en 5,9 tum full HD + (1 080 x 2 160 pixlar) med Snapdragon 636 (men det finns också de som säger MediaTek Helio P70), och med dubbelkamera bak 12 + 20 megapixel kamera och 8 megapixel frontkamera. Batteriet ska vara ett 3 300 mAh med stöd för snabbladdning. en annan egenhet är fingeravtrycksläsaremonterad på sidan av smarttelefonen, som vittnat av TENAA.

Det finns också ny information om pris: 1 499 yuan (cirka 190 euro) för 4/32 GB-varianten och 1 999 yuan (cirka 255 euro) för 6/128 GB-varianten. Ingen 64 GB variant, om det var det du undrade, men för alla detaljer ger vi dig en tid den 21 mars.

Relaterade artiklar

Back to top button