Meizu är redo att lansera sin första speltelefon: räcker Snapdragon 855 och ett stort batteri?

Enheten kommer att kallas Meizu 16G, vilket bekräftades av VD för det kinesiska företaget, Jack Wong.

Den första Razer-telefonen banade väg för ett nytt segment av enheter, som kan sticka ut från massan av smartphones som liknar varandra. Under det senaste året har di speltelefon Vi har sett och provat många, från och med de två signerade Razer, upp till den utmärkta ASUS ROG-telefonen, som passerar genom Black Shark och Nubia Red Magic. Och nästa att prova blir Meizu.

Det handlar inte om rykte, men en riktig officiell bekräftelse, anlände till munnen av Jack Wong, VD för Meizu. Den första smarttelefonen från spel av den kinesiska tillverkaren kommer att kallas Meizu 16G och kommer att skryta med en respektabel hårdvara tack vare den nya toppmoderna SoC Snapdragon 855 och ett batteri som kan trycka på sig själv upp till 4500 mAh.

LÄS OCH: Meizu Note 9 närmar sig lanseringen

Displayen bör istället vara en enhet från 6,2 ″, medan upplösning e uppdateringsfrekvens de är fortfarande okända. Meizu 16G kommer att anlända i kombination med nya Meizu 16S och 16S Plus, även om Wong specificerade att den verkliga toppen av serien kommer att vara exakt den senare, medan 16G-modellen kommer att vara billigare, en detalj som uppenbarligen kolliderar med själva karaktären av speltelefon. Det är bara tiden som visar vad som verkligen kokar i Meizus gryta.

Via: GizchinaKälla: MyDrivers

Relaterade artiklar

Back to top button