Meizu 17 och 17 Pro: här är alla nyheter om den nya uppdateringen

meizu 17

De anlände aldrig officiellt hit i Europa, men Meizu 17 och 17 Pro har också vunnit vissa användares hjärtan. Kanske dock bara för deras design, med tanke på att nivån på mjukvaruuppdateringar företaget har aldrig särskiljat sig särskilt mycket de senaste åren. Med ankomsten av det nya Flyg mig, sedan har vissa saker förändrats och varumärket har försökt komma tillbaka på rätt spår. Nu kommer därför en ny viktig uppdatering för dessa två smartphones, som löser olika insekt och ger några Tillkännagivanden till systemet.

Meizu Pay and Game Center förnyas!

Meizu 17 Pro

Från vad vi kan se inuti komplett förändringslogghar företaget tagit flera nyheter vidare Meizu 17 Och 17 Pro. Förutom att ha löst ett riktigt viktigt antal buggar och därmed förbättra den allmänna upplevelsen med dessa två smartphones har det ändrat några betydande inställningar och appar. Meizu Pay Och Spelcentertill exempel har de fått en helt ny design och är nu mycket mer intuitiva än tidigare.

LÄS OCH:
Den tidigare chefen för Meizu grundar den nya startupen Angry Miao

Meizu definierar detta uppdatering ”Viktigt”, för till skillnad från vad som vanligtvis händer verkar varumärket här ha löst sig bra 23 kända buggar. Det är därför en mycket högre siffra än vad som vanligtvis beaktas vid en uppdatering av denna typ. Vi vet inte om någon av er har köpt den här produkten, men låt oss veta om situationen verkligen har förbättrats så mycket.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button