Meizu 17 och 17 Pro fortsätter att reservera överraskningar nästan sex månader efter debuten

meizu 17 proKrediter: Meizu

Den kinesiska tillverkaren startar inte nya smartphones under loppet av 2020, men förutom olika tillbehör är den första i färd smart klocka av märket. Under tiden har nästan sex månader gått sedan lanseringen av Meizu 17 Och 17 Pro, två högst upp i sortimentet med all respekt, med förstklassiga specifikationer och en elegant design. Under denna period har de två flaggskeppen fått en rad uppdateringar med många nya funktioner och nu är företaget redo att introducera ännu en pärla.

Meizu 17 och 17 Pro: den nya uppdateringen introducerar stöd för MEMC-teknik

meizu 17 proKrediter: Meizu

Sedan introduktionen av 120 Hz-stöd var det klart Meizus avsikt att berika sin topp i sortimentet med månaderna och att inte låta dem dö ur programvarunyheterna. Av denna anledning har flera uppdateringar anlänt, som har introducerat en oändlig lista över förbättringar som DC-dimning, HDR-videor, 120 ° vidvinkel, Meizu Pay, anpassning av statusfältets ikoner, stöd för mediekort. Shenzhen och mycket mer. Efter 17 nya funktioner, meddelar företaget en nyhet för 28 oktober.

Från och med detta datum Meizu 17 Och 17 Pro kommer att få en uppdatering som kommer att introducera stöd för MEMC-teknik, lösning ägnas åt rörelsekompensation. Denna funktionalitet består i att infoga ramar till en video med låg bildhastighet för att få en jämnare sluteffekt. Syftet – när det gäller smartphones – är att ha innehåll med högre fps (artificiellt) för att kunna dra full nytta av en skärm med ökad uppdateringsfrekvens (som i fallet med Meizu 17 och 17 Pro på 120 Hz).

Förutom denna nyhet kommer den nya uppdateringen som är avsedd för flaggskeppen att introducera förbättringar för grafikprocessorn, Flyme Magic-systemet och för fotografisektorn. Rekryteringsfasen för betanvändare börjar den 28 oktober, medan den stabila versionen förväntas komma fram till slutet av året.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button