Meizu 16, vilken stor skärm du har! Här är den nya renderingen som precis läckt

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu 16, vilken stor skärm du har! Här är den nya renderingen som precis läckt

En ny bild av Meizu 16 har dykt upp i några timmar Weibo, välkänt kinesiskt socialt nätverk. Vad kan få oss att förstå detta foto, som borde vara ett riktigt rendera tryckär det allt skärm av enheten kommer att vara riktigt stor, med ramar reducerade till benet.

Som vi redan har belyst ovan är designen starkt inspirerad av linjerna i Galaxy S9: på framsidan finns det ingen övre hackmen kameran visas till höger om den övre ramen, med en träsnideri precis på kanten vad gäller öronkapseln; på baksidan kontrollera dual-cam vertikaltmed LED-blixten under.

Det finns inga spår av fingeravtrycksläsareen ledtråd som återigen bekräftar den möjliga introduktionen av sensor under displayensom sett på andra nyare modeller från olika tillverkare.

Är vi därför nära att släppa? Det rätta svaret är “nästan”, med tanke på att företagets tidigare kommunikation tyder på att presentationsdatumet för Meizu 16 kommer att fastställas till månaden augusti.

Relaterade artiklar

Back to top button