Meizu 16 och 16 Plus skulle vara mer lika än förväntat: fingeravtryckssensor under skärmen för båda (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu 16 och 16 Plus skulle vara mer lika än förväntat: fingeravtryckssensor under skärmen för båda (foto)

Fortfarande nyheter för de nya smartphones i Meizu 16-serien, som under de senaste veckorna alltid står i centrum för ryktena. Tack vare nya riktmärke dykt upp på AnTuTu och en pennteckning publicerad av företagets VD, idag har vi andra bekräftelser ang.hårdvara används av det nya toppsortimentet från det kinesiska företaget, som förbereder sig för att vara på högsta nivå.

Teckningen delas på sociala nätverk av Huang Zhanggrundare och VD för Meizu, lugnar oro för dem som förväntade sig viktiga skillnader under huven, särskilt för autentisering: läsaren för Fingeravtryck under skärmen ska den finnas både på Meizu 16 och på den större Meizu 16 Plus, och det skulle vara en sensor “fullskärm“.

Andra hårdvarubekräftelser kommer från AnTuTusom bör referera exakt till de två modellerna i 16-serien. Plattformsdata nämnde uttryckligen närvaron av SoC Qualcomm Snapdragon 845med 6 GB av RAM e 128 GB internminne.

Skärmen på båda enheterna har Full HD + upplösning (1 080 x 2 160 pixlar), medan systemet som används är Android 8.1 Oreo.

Om de nya Meizu 16 var verkligen så, skulle du vara nöjd? I avvaktan på de senaste officiella bekräftelserna, som kommer först vid presentationstillfället, berätta för oss din åsikt i kommentarerna.

Relaterade artiklar

Back to top button