Meizu 16 och 16 Plus passerar från TENAA och intygar de mycket generösa måtten (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu 16 och 16 Plus passerar från TENAA och intygar de mycket generösa måtten (foto)

I väntan på den officiella presentationen som är planerad till nästa 8 augusti, bara en dag före den för Galaxy Note 9, har de nya Meizu 16 och 16 Plus erhållit certifieringen av det kinesiska organet TENAAvilket återigen bekräftade de flesta av de tekniska specifikationerna och designen för de två modellerna.

Ingen överraskning i de rapporterade uppgifterna. Som också skrivits i tidigare artiklar kommer båda smartphones att ha mycket generösa dimensionermed skärmar som bör sväva omkring 6 tum för standardversionen och till och med 6,5 tum för Plus 1. De åtgärder som rapporterats av TENAA är resp 150,5 x 73,2 x 7,3 mm Och 160,4 x 78,2 x 7,3 mm.

Bilderna som bifogas certifieringen visar återigen en mycket ren design för båda versionerna av Meizu 16: skärmen i 18:9 den har ingen övre skåra men har mycket små och lätt böjda ramar på långsidorna, medan på baksidan vertikal dubbelkam och LED-blixten.

En annan viktig information är den som rör batteriet, av olika storlekar för de två varianterna: kapaciteten kommer att vara 2 950 mAh för Meizu 16 och väl 3 570 mAh för Meizu 16 Plus.

Inga detaljer angåendeintern hårdvara, vilket fortfarande borde vara mycket intressant, som redan nämnts under de senaste veckorna. För mer information återstår bara att vänta på den officiella lanseringen av de två nya Meizu-modellerna, som nu verkligen är nära förestående.

Relaterade artiklar

Back to top button