Meizu 16 och 16 Plus i de vackraste renderingarna som någonsin setts hittills, publicerade av företagets VP (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu 16 och 16 Plus i de vackraste renderingarna som någonsin setts hittills, publicerade av företagets VP (foto)

Uppenbarligen gillades inte bilderna som publicerades av TENAA Li Nan, Senior Vice President av Meizu, som har beslutat att visa nya Meizu 16 och 16 Plus i nya framställamycket vackrare och snyggare än bilderna som sågs vid tidpunkten för certifieringen.

Detta lilla trick av den kinesiska företagsledaren gav alla en chans att titta på dem i detalj estetiska egenskaper av det nya toppsortimentet Meizu, även om överraskningarna verkligen inte är sensationella. De nya renderingarna gör att du kan fokusera formerna på de två smartphones perfekt, som ser bra ut i alla aspekter.

I det här fallet, på framsidan finns en stor kantlös skärmutan skåra men med sensor för den Fingeravtryck integrerade, böjda sidor och öronkapsel placerad precis på överkanten. På baksidan dubbelkamera placeras vertikalt, precis ovanför LED-blixtbåda arrangerade i mitten av omslaget i glas.

Längs konturen Metall ram, med de fysiska knapparna för ström och volym placerade på höger sida. Observera närvaron av dörren USB typ-Chögtalare, huvudmikrofon och hörlursuttag på den nedre kanten.

Så vad saknas vid det här laget för att få en fullständig bild av situationen? Nästan ingenting, förutom jag officiella priser och startdatum för tillgänglighet kommersiell. Information som kommer att avslöjas först härnäst 8 augustidagen för den officiella presentationen av dessa nya Meizu-modeller.

Relaterade artiklar

Back to top button