Meizu 16: fortfarande bekräftelser på frontdesign och reducerade ramar i de senaste läckta skisserna (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu 16: fortfarande bekräftelser på frontdesign och reducerade ramar i de senaste läckta skisserna (foto)

Nästa 26 augusti blir den stora dagen Meizu 16 och 16 Plus (eller Pro)kallade den kinesiska tillverkarens nya smartphones för att öka försäljningen under andra halvåret 2018. Även om vi fortfarande är en och en halv månad bort från lanseringen fortsätter ledtrådar att läcka om de nya enheterna, särskilt när det gäller design.

Under de senaste veckorna har flera bilder redan dykt upp på nätet som visar de påstådda Meizu 16 och 16 Plus / Pro, smartphones som lovar en design inspirerad av de senaste modellerna i serien Galaxy S från Samsung, med särskilt optimerade ramar. Denna detalj har nu fått en ny bekräftelse, tack vare nya skisser på framsidan av de två enheterna.

Som du kan se från bilderna i vårt galleri, liknar Meizus filosofi verkligen den som utfördes av den koreanska jätten, dvs. rundade hörn, mycket små ramar och frånvaro av det mycket diskuterade hack. De två smartphones bör därför visas så frontalt, medan hårdvaruplattformen kan skilja sig inte lite, med Snapdragon 710 avsedd för Meizu 16, medan Plus/Pro-varianten skulle ståta med den kraftfullaste Snapdragon 845.

Relaterade artiklar

Back to top button