Meizu 16 blir intressant: fingeravtrycksläsare under skärmen och trådlös laddning? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu 16 blir intressant: fingeravtrycksläsare under skärmen och trådlös laddning? (Foto)

Idag återvänder vi för att prata om den framtida toppen av Meizu-serien, som skulle kunna presenteras den 26 augusti och som kan reservera fler överraskningar, i den meningen positivförväntat.

Enligt vissa affischer om Meizu 16 läckte på nätet, och kan ses genom bilderna som visas i gallerietskulle enheten kunna integrera fingeravtrycksläsare direkt under displayen, som visas av Vivo X21 UD för första gången, för att ytterligare optimera det tillgängliga utrymmet till förmån för själva skärmen. Bilderna bekräftarfrånvaro av skåransom vi redan hade förutsett, och närvaron av mBack-knappen på baksidan.

Dessutom frånsista bilden i galleriet får vi veta om en påstådd ny funktion som erbjuds av enheten: den trådlös laddning tack vare baksidan gjord, förmodligen, i glas. När man tittade på dessa affischer dök möjligheten upp att det kinesiska företaget kunde presentera två varianter smartphone, varav endast en skulle integrera fingeravtrycksläsaren under displayen till förmån för ett lägre pris.

Som vanligt anger vi att detta är inofficiell information och därför råder vi dig att ta den med vederbörlig försiktighet. Vi återkommer för att uppdatera dig så snart mer information dyker upp.

Relaterade artiklar

Back to top button