Meizu 15-standarden skulle skilja sig mycket från Plus-versionen: kantlös ja, men lite mindre (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu 15-standarden skulle skilja sig mycket från Plus-versionen: kantlös ja, men lite mindre (foto)

Mycket har sagts om den nya Meizu 15-serien, men ofta har vi fokuserat nästan bara på Plus-versionen, den som borde presentera en futuristisk design med en slående kantlös tresidig display. Versionen standard-å andra sidan skulle det kunna behålla en mer traditionell struktur, eller åtminstone har de nya läckbilderna som kommit in under de senaste timmarna avslöjat detta.

Som du tydligt kan se mellan bilderna och de föreslagna renderingarna i galleriet, bör framsidan av den nya toppserien Meizu i normalversionen vara ja gränslösmen bara på två sidor: både högst upp och längst ner på displayen finns det två ganska tydliga kanter, med närvaron av en nyckel- botten i vilken även fingeravtrycksläsaren kunde integreras.

En tydlig skillnad jämfört med Plus-varianten, som istället försvinner vad gäller bakkropppraktiskt taget identisk på båda modellerna, med en dubbelkamera placerad vertikalt och en stor LED-blixt under.

Det är möjligt att de tidigare bilderna som cirkulerat under de senaste veckorna och som refererar till Plus istället är bilder av bakkroppen på Meizu 15-standarden, men för närvarande finns det inga bekräftelser eller förnekelser av denna hypotes.

En viss osäkerhet kvarstår därför, som skulle kunna lösas genom en förestående officiell presentation. Vissa källor citerar Mars som ett mer än troligt datum för lanseringen av den nya Meizu 15-serien och vi hoppas få mer information under de kommande veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button