Meizu 15-smarttelefonfamiljen kommer att presenteras officiellt den 22 april (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu 15-smarttelefonfamiljen kommer att presenteras officiellt den 22 april (foto)

Efter en lång rad rykte Och läcka som har rasat de senaste månaderna ville Meizu avsluta diskussionerna genom att meddela datum för presentation av hans nya smartphone-familj, kallad Meizu 15. Evenemanget kommer att hållas i Kina nästa gång 22 april19.30 lokal tid.

Efter ett 2017 gjord av ljus och skuggor representerar de nya modellerna på startplattan en stor möjlighet för höja för det kinesiska varumärket, som han (tydligen) bestämde sig för att kalla 15, 15 Plus och 15 Lite dess nya enheter för att fira femtonårsjubileum av företagets stiftelse.

Tack vare de senaste läckta nyheterna vet vi redan att de nya smartphones kommer att dela en design gränslös inte för extrem och ett passande förhållande i 16:9. Specifikationerna för 15 och 15 Plus bör vara mycket respektabla, med upplösningar respektive full HD och quad HDprocessorer åtta kärna fortfarande inte väl identifierad, 4/6 GB RAM, 64/128 GB internminne e dubbel kamera bak.

Utnämning därför den 22 april för att veta allt om de nya Meizu-smarttelefonerna, i hopp om att omedelbart få nyheter om tillgänglighet på vår marknad.

Relaterade artiklar

Back to top button