Meizu 15 Plus kommer att animeras av samma Exynos-chip som Galaxy S8 och Note 8 (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu 15 Plus kommer att animeras av samma Exynos-chip som Galaxy S8 och Note 8 (foto)

Det är nu några dagar kvar till presentationen av den nya Meizu 15-serien, som kommer att hållas den 22 april. Som alltid i dessa fall, när vi närmar oss det ödesdigra datumet, de olika pluggar som kommer att utgöra identiteten för den kinesiska tillverkarens framtida flaggskeppssmartphones hittar sin plats. Efter att ha sett en första bild gjord med Meizu 15 dubbelkamera, är det nu tur SoC som kommer att utrusta varianten Plus.

Enligt vad som framkommer – eller snarare, man kan knappast se av den mycket lågupplösta bilden som vi rapporterar i galleriet – från den senaste passagen av Meizu 15 Plus på AnTuTubör enheten vara animerad av chippet Samsung Exynos 8895, eller samma integrerade på Galaxy S8, S8 + och Note 8, toppen av sortimentet av den koreanska tillverkaren för 2017.

För dem som är besatta av siffror och specifikationer kan det här vara ganska bra nyheter en besvikelseeftersom standarden för den nuvarande toppen av sortimentet är Snapdragon 845lika medExynos 9810 av Galaxy S9 och S9+.

Meizu 15 Plus kommer att behöva vara nöjd av föregångaren, som dock kommer att garantera kraft att sälja och prestanda absolut på höjden, inför adekvat mjukvaruoptimering. Om detta sedan förvandlades till ett försäljningspris igen mer överkomligtvi tror att många kommer att glädjas åt valet som gjorts av Meizu.

Relaterade artiklar

Back to top button