Meizu 15 Plus i en ny bild: för bra för att vara sant!

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu 15 Plus i en ny bild: för bra för att vara sant!

Meizu 15, eller den nya linjen av smartphones födda på vågen av de 15 åren av Meizu, som borde se ljuset under våren 2018. Låt oss prata om det igen tack vare en ny rendering av Plus-varianten som håller på att gå vidare weiboett välkänt kinesiskt socialt nätverk, lika vackert som det är svårt att ta på ordet.

Som du kan se är det verkligen en smartphone utan ramar, med ett förhållande mellan skärm och yta som är skrämmande nära 100 %. Detta innebär också att ge upp helt Fram kamerainte synlig någonstans, och gör utan det traditionella öronkapsel, två undantag som vi inte tror att Meizu är redo att göra. Vi påminner dig också om de tidigare, påstådda riktiga bilderna, som porträtterade en helt annorlunda smartphone, bland annat med en främre fingeravtrycksläsare.

I allmänhet tror vi inte att någon tillverkare i världen ännu är redo att lansera en sådan smartphone, och varför selfies är viktigt (för den genomsnittliga användaren – Ed), både för att benledning eller andra former av ljud utan en dedikerad högtalare inte har visat sig vara lika effektiva.

Och allt detta utan att prata om motståndsproblemen som så få ramar skulle introducera, även om detta i grunden är ett relativt problem.

Icke desto mindre är en “helskärms”-smartphone som den på bilden nedan utan tvekan fascinerande, och även om vi redan vet att det skulle vara “obekvämt”, kan en del av oss inte vänta på att någon faktiskt gör en. Är det bara vi som tycker så?

Relaterade artiklar

Back to top button