Meizu 15 Plus i de första stulna bilderna: gränslös smartphone i toppklass, men med karaktär

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu 15 Plus i de första stulna bilderna: gränslös smartphone i toppklass, men med karaktär

Efter en 2017 lite dämpad – den enda riktiga trumpetstöten var den mycket speciella Pro 7 – många väntar vid Meizu-porten i 2018under vilken han bör avfyra en patron som han tills vidare har reserverat med omsorg: sin första smartphone gränslös.

Det är indiskretion för några dagar sedan att valt namn för företagets nya flaggskeppsmodell kan det vara helt nytt, firar femtonårsjubileet av grundandet av Meizu: dvs 15 (Och 15 plus, för en variant förmodligen med de mest värdefulla specifikationerna). Äger av Meizu 15 Plus kan ha läckt ut på nätet första bildernavarav en till och med skulle visa den live.

Trots designen gränslös uppenbarligen lämpar den sig inte för stora variationer på temat, den påstådda Meizu 15 Plus framstår för oss som en enhet utrustad med karaktärfrån linjerna trevlig och elegant. I ryggen, den dubbel kamera anordnad vertikalt påminner om iPhone X, även om valet att centrera den i toppen ger en känsla av större ordning och symmetri.

Sedan finns det särdrag av de senaste Meizu-smarttelefonerna, eller den cirkulära sensorn förlaser autofokusomgiven av lysdioderna för blixten.

Höjdpunkten representeras dock av främresom rymmer en display från hörnen alltid trubbignästan helt ramlös på tre av de fyra sidorna. Den nedre kanten kommer troligen att inrymma flera sensorer utöver – åtminstone vad vi tror, ​​även med tanke på frånvaron på baksidan – till fingeravtrycksläsare. Ett frontområde som därför inspirerats mer av Xiaomi Mi MIX, än av toppen av sortimentet Samsung, LG och Huawei, för en enhet som fortfarande lyckas behålla sin egen identitet.

Bilderna skulle se ut pålitligmed försäljningspaketet och hänvisningen till de tekniska specifikationerna (minnesavbrott 6/128 och 8/256 GB) och priser (motsvarande 385 € Och 450 € ungefär) vilket till och med antyder en förestående ankomst på marknaden, i början av 2018.

Men i avsaknad av mer tillförlitliga källor är det bra att gå vidare med försiktighetbegränsar oss till att bedöma den påstådda designen: vad tror du?

Relaterade artiklar

Back to top button