Meizu 15 Plus fortsätter att imponera i de nya renderingarna: alltid vacker, men också mer realistisk?

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu 15 Plus fortsätter att imponera i de nya renderingarna: alltid vacker, men också mer realistisk?

Det verkar nu klart att Meizus nästa flaggskeppssmartphone för 2018 kommer att heta 15 och 15 Plus. Ett sätt att fira femtonårsjubileum grundandet av företaget och även att etablera en tydlig diskontinuitet med det senaste förflutna. De nya modellerna kunde verkligen integreras Verkligen förstklassig SoC – Snapdragon 845 eller Samsungs Exynos-analog – och gå in i direkt konfrontation med de citerade rivalerna. Inte bara kraft, men designen lovar också en totalrenovering och de nya renderingen som läckt fortsätter reta vår nyfikenhet.

Faktum är att en rendering hade läckt redan i början av månaden, som vi inte tvekade att definiera för bra för att vara sant, eftersom den visade en helt ramlös enhet, utan plats även för den måste-ha främre kameran för selfies. Den nya renderingen – eller snarare en stiliserad skiss av framsidan av den påstådda Meizu 15 Plus – minskar den extrema lösningen, men inte för mycket.

Smarttelefonen visar sig med mycket små ramar på tre sidormedan den övre ramen är något mer uttalad, för att tillåta kamerahuset, öronkapseln och de olika sensorerna. En lösning som är långt ifrån omöjlig, som verkar ta Det bästa från de som föreslagits av Apple, Samsung och Xiaomi.

Baksidan dyker upp istället mer kanoniskt, med den dubbla fotografiska sensorn anordnad vertikalt, i linje med vad som verkar vara den ikoniska ringen för blixten och laserfokus, som redan setts på många Meizu-smarttelefoner. Fingeravtryckssensorn kan därför komma omplacerad på sidan, som redan hänt på de just presenterade M6:orna. Trots, därför kan den slutliga designen variera och inte behålla dessa intressanta lokaler, om Meizu 15 Plus kommer att vara så här, kommer den att ha lite att frukta jämfört med rivaleråtminstone på den estetiska sidan.

Relaterade artiklar

Back to top button