Meizu 15 Plus är tillbaka med fötterna på jorden i de nya renderingarna? Och fingeravtrycksläsaren kan vara på sidan

Efter nästan en månads tystnad dyker nya påstådda renderingar av Meizu upp 15 plus, den framtida smarttelefonen i toppklass som kallas för att återuppliva den kinesiska tillverkarens ambitioner, efter ett dämpat 2017. De första bilderna hade fått oss att hoppa på stolen, för för mycket design extrem att verkligen vara uppnåeligt. En efterföljande rendering verkade mer trovärdig, men fortfarande spännande. Medan den senaste läckte, kanske de att bromsa den initiala entusiasmen.

Som du kan se från bilderna i galleriet skulle den påstådda Meizu 15 Plus vara gjord med linjer vid det här laget traditionell för smartphones lanserade under andra halvan av 2017: ramar ja optimerade, men fortfarande bra uttalad över och under, för en design som är allt annat än sensationell. Frånvaron av en främre knapp och ett dedikerat område på baksidan kan också vara en ledtråd till sido fingeravtrycksläsareredan antagen av Meizu för M6s – och, med all sannolikhet, för E3.

Men eftersom de inte är officiella renderingar – och inte heller särskilt exakta och raffinerade – finns det alltid möjligheten att de inte är tillförlitliga, även om de inte skiljer sig från andra som tillskrivs Meizu 15 för några veckor sedan.

Om förekomsten av displayen i relation 18:9 kommer förmodligen att vara referenspunkten för 15 Plus-modellen, du föredrar en design med mer modiga lösningar och av påverkaneller så är du främst intresserad av en solid synergi mellan mjukvara och hårdvara?

Relaterade artiklar

Back to top button