Meizu 15: den här första bilden bekräftar funktionerna hos den vertikala dubbelkameran

Note: We hope you enjoy reading this article: Meizu 15: den här första bilden bekräftar funktionerna hos den vertikala dubbelkameran

Datumet för officiell presentation av den nya Meizu 15-serien är den från nästa april 22, men företaget har redan bekräftat en av de mest intressanta detaljerna i den nya modellen, nämligen den nya bakre dubbelkamera.

Bilden du hittar i galleriet, publicerad på det kinesiska sociala nätverket Weiboär en första fotografiskt prov av funktionerna i nya Meizu 15. Som du kan se längst ner till vänster indikerar ikonen tydligt att den togs via dubbel kamera av enheten, förmodligen placerad i vertikal iPhone X-stil. Meizus sensor- och mjukvarufunktioner bör också tillåta vissa speciella funktioner, såsom bilder med långa exponeringar används även för detta foto.

Kom ihåg att, så vitt vi vet hittills, borde dubbelkameran vara exklusiv för varianterna standard- Och Plus av Meizu 15, medan upplagan Gräl skulle ha en enda bakre kamera.

Vid denna tidpunkt återstår bara att vänta på den officiella presentationen för att förstå vad som kommer att bli alla nyheter om Meizu 15, även om det redan i Kina talas om några priser möjlig: 1 699 Yuan (cirka 218 €) för Meizu 15 Lite, 2 499 Yuan (ca € 321) för standardversionen och 2 999 Yuan (cirka 386 €) för Plus-varianten.

Relaterade artiklar

Back to top button