MediaWorld redo att lansera Galaxy Note 4 den 17 oktober, men med väldigt få aktier

Note: We hope you enjoy reading this article: MediaWorld redo att lansera Galaxy Note 4 den 17 oktober, men med väldigt få aktier

MediaWorld är redo i frontlinjen för lanseringen av Galaxy Note 4som i vårt land officiellt kommer att äga rum härnäst Fredag ​​17 oktober (omen of doom? Redaktörens anmärkning), att infoga den nya Samsung phablet i flygbladet som kommer att gälla från 16 oktober, inklusive tillbehör. Med det senare hänvisar vi särskilt till täcka S-Viewprissatt till € 49,99, medan Galaxy Note 4 erbjuds till fullt pris: 769 €.

LÄS ÄVEN: Galaxy Note 4, vår förhandsvisning (foton och videor)

Så om du vill spara något föreslår vi att du tar kontakt ePRISdär den svartvita modellen finns för 729,99 €, men i det här fallet får leveransen vänta till den 29 oktober, även om det inte är en lång väntan.

MediaWorld-flyern rapporterar bland annat att de kommer att bli det endast 500 stycken Galaxy Note 4 tillgängliga som, om de sprids över hela landet, är en ganska löjlig figur och lätt kommer att uttömmas i ett morrhår (netto av fel i själva flygbladet).

Det finns inga andra intressanta Android-erbjudanden, så vi överskådar gärna resten av innehållet. Hur många av er kommer fortfarande att vara så flitiga att köpa det direkt?

Relaterade artiklar

Back to top button